Campervakanties Florida

Een camperrondreis door Florida is ideaal als je kennis wilt maken met zowel steden als natuur. Je overnacht in de mooiste staatsparken, aan het strand, in de tropische jungle of tussen bontgekleurde vogels.

Florida per camper

Je kunt voor elk reisgezelschap een camper huren. Van beschilderde minivans voor twee personen tot luxe familiecampers met alle voorzieningen aan boord. Wij werken samen met de grootste Amerikaanse camperverhuurders. Bekijk het overzicht van campers in Amerika. Kom je er niet uit? Onze reisadviseurs bekijken voor jou wat de beste en voordeligste keus is.

Florida met een camper rondreizen

Campings

In Florida kun je kamperen op twee soorten campings: natuurcampings en commerciële campings. Natuurcampings liggen in staatsparken, vlak bij mooie natuurlijke bezienswaardigheden. Ze hebben alleen basisvoorzieningen, zoals toiletgebouwen en douches. Soms is er hook-up, zodat je je camper aan kunt sluiten op water en/of elektriciteit. Commerciële campings vind je vooral in en rond de grote steden. Deze campings hebben bijna altijd hook-upplaatsen, wifi en een zwembad. Ze zijn iets duurder dan de natuurcampings. De reisadviseurs van Tioga Tours reizen zelf vaak met een camper en kunnen je er uit eigen ervaring alles over vertellen. Bekijk vast de veelgestelde vragen en de lijst met campings in Florida

Campervakantie in Florida